MWTS Steenderen
De Berken 9
7221 GH Steenderen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.mwts.eu
tel. 0575-451221
mob. 06-51570965

Uw computer of laptop wordt op 10 belangrijke punten gecontroleerd

 

Uit onderzoek blijkt dat 95% van de consumenten zijn of haar computer niet up-to-date heeft. Dit betekent dat 95% van de consumenten pc’s niet voldoet aan de regels van de Nederlandse Vereniging van Banken, die stellen dat consumenten moeten zorgen voor een goede beveiliging van de apparatuur die gebruikt wordt voor bankzaken.

MWTS Computer Service Steenderen kan er voor zorgen dat uw computer of laptop voldoet aan deze eisen en regels die de banken stellen zodat u weer veilig kunt bankieren en internetten!

 

Vraag naar de voorwaarden!

 

 

UNIFORME VEILIGHEIDSREGELS PARTICULIEREN*

 

Waarom is het belangrijk dat u zich houdt aan deze regels?

U vermindert de kans dat u het slachtoffer wordt van fraudeurs sterk als u de regels opvolgt. Het is voor consumenten wettelijk geregeld dat een bedrag, dat zonder uw toestemming van uw bankrekening is afgeschreven, door de bank wordt vergoed. Daarbij mag de bank u volgens de wet in bepaalde gevallen een eigen risico van maximaal EUR 150,- in rekening brengen. De bank is echter niet altijd verplicht het bedrag, eventueel verminderd met het eigen risico van maximaal EUR 150,-, aan u te vergoeden. Wanneer u zich aan de onderstaande vijf veiligheidsregels houdt, loopt u niet het risico dat de gehele schade voor uw eigen rekening komt.

  

* Zorg voor een goede beveiliging van de apparatuur die u gebruikt voor uw bankzaken.

  

  • Zorg dat de geïnstalleerde software op de apparatuur, zoals computer of laptop, die u voor het regelen van uw bankzaken gebruikt, is voorzien van actuele (beveiligings) updates.

  • Geïnstalleerde software is bijvoorbeeld het besturingssysteem en beveiligingsprogramma’s, zoals virusscanner en firewall

  • Installeer geen illegale software

  • Beveilig de toegang tot de apparatuur die u gebruikt voor het regelen van uw bankzaken met een toegangscode.

  • Zorg er daarnaast voor dat door de bank verstrekte toepassingen op de apparatuur die u gebruikt voor het regelen van uw bankzaken niet door onbevoegden kunnen word gebruikt

  • Log altijd uit als u klaar bent met het regelen van uw bankzaken.

 

*Nederlandse Vereniging van Banken  Computerservice

 

Reparaties en onderhoud van computer, notebook, printer en overige hardware.
Denk aan het opschonen van uw computer of laptop, virus, spy- en malware verwijderen. Eventueel kan uw computer of laptop gerecoverd worden en wordt na deze actie weer “software matig” nieuw. Ook het stofvrij maken van uw computer is van groot belang, en moet  min. 1x per jaar worden uitgevoerd.


Voor een controle op “afstand” kunt u het programma Teamviewer downloaden,
Zie teamviewer downloaden aan de linkerzijde in dit menu.


Ook bouwen wij systemen op "maat", vraag naar de mogelijkheden.


Ook voor een basis training computer gebruik bent u bij MWTS aan het juiste adres.
Wij komen indien gewenst bij u aan huis, zodat u met uw eigen systeem de training kunt volgen. Indien u met meerderen wilt deelnemen wordt de training bij MWTS verzorgt.